Tuesday, April 7, 2015

7 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ SINGLE.

Στην αρχή ήταν μια «φάση» που έπρεπε να περάσεις, καθώς είχες μόλις χωρίσει και είχες πονέσει αρκετά.Γνώριζες πως για να μαζέψεις τα κομμάτια σου από τον χωρισμό θα έπρεπε να τα βρεις με τον εαυτό σου ή ακόμα και να βρεις τον ίδιο σου τον εαυτό… Οι μέρες πέρασαν και έγιναν μήνες, οι πληγές επουλώθηκαν, τα μάτια ξεπρήστηκαν, και το mood σου ήταν έτοιμο για νέους έρωτες και νέες περιπέτειες. Και ναι, μπορώ να σε νιώσω γιατί το έχω περάσει.. γιατί ενώ το θέλεις πολύ να βιώσεις και πάλι τον έρωτα, ενώ ξέρεις πως είσαι έτοιμη, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ SINGLE..
Πριν λίγα χρόνια πέρασα έναν πολύ δύσκολο χωρισμό! Γενικά όλη η σχέση ήταν ένας μικρός χαμός, με αλλεπάλληλα διαλείμματα και επανασυνδέσεις. Όταν έπεσαν οι τίτλοι του τέλους, κάθισα λίγο καιρό μονή και μετά από περίπου 2 μήνες I was back in the game… Μόνο που έπαιζα μόνη μου γιατί κανένας δεν ήθελε να παίξει μαζί μου.. Όχι, δεν έχει να κάνει ούτε με την εξωτερική εμφάνιση, ούτε με το πόσο καλή, έξυπνη ή μορφωμένη κοπέλα είσαι… Νομίζω πως όσες είμαστε single, είμαστε για πολλούς και διάφορους λόγους. Θυμάμαι πως είχα τόση ανάγκη να βρω την επόμενή μου σχέση που σχεδόν κάθε Παρασκευή αλλά και μεσοβδόμαδα ετοιμαζόμουν, βαφόμουν και φόραγα το μεγάλο μου χαμόγελο μήπως και η τύχη μου χαμογελάσει… Όμως κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως δεν είναι τόσο θέμα τύχης και καλής αστρολογικής περιόδου..
7 λόγοι που είσαι ακόμα single.
  1. Ψηλά στάνταρντ.
Όχι, σε καμία γυναίκα δεν αξίζει να έχει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών της, το επιθυμητό είναι να κοιτάς ψηλά και να θέλεις το καλύτερο για σένα… Όμως τα στάνταρ σου πρέπει να είναι ρεαλιστικά.. Ίσως ο Mr. Perfect που έχεις πλάσει στο μυαλό σου να είναι ολίγων τι άπιαστος… Εάν τα στάνταρ σου είναι Πόρσε, λεφτά και ζωάρα, μπορεί να μείνεις πολλούς μήνες ακόμα ασυντρόφευτη… Τα στάνταρ για είναι ψηλά αρμόζει καλύτερα όταν αγγίζουν τον χαρακτήρα και όχι το περιτύλιγμα… Ίσως απέρριψες αξιόλογους ανθρώπους που είχαν μόνο αγάπη, κατανόηση και αφοσίωση να σου προσφέρουν…
  1. Δεν ξέρεις τι θέλεις.
Υπάρχει περίπτωση να μην ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις, γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνεις έξω και κανείς δεν σου προσελκύει το ενδιαφέρον. Παραπονιέσαι συχνά πως νιώθεις μόνη και πως κουράστηκες να αγκαλιάζεις τα μαξιλάρι σου, μα όταν βγαίνεις έξω τα μάτια σου είναι καρφωμένα στις κολλητές σου. Από την μια θέλεις μια σχέση, από την άλλη σου αρέσει αυτή η αίσθηση ελευθερίας… Βέβαια, αυτό συνδέεται άμεσα με τον επόμενο λόγο του γιατί είσαι ακόμα single…
  1. Δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην!
Μπορεί το μυαλό να φωνάζει το όχι, μα η καρδιά έχει το δικό της μυαλό… Ε ναι λοιπόν, εξακολουθείς να τον σκέφτεσαι.. ίσως και να τον ονειρεύεσαι.. ίσως και να θέλεις να γυρίσεις… Όμως υπάρχει λόγος που πλέον δίπλα του έχεις κοτσάρει την λέξη πρώην και όχι νυν… Άφησέ τον να φύγει και θα δεις πως οι μέρες της singlo-ζωής θα τελειώσουν.
  1. Θες τους λάθος άντρες.
Άντρες υπάρχουν πολλοί.. άλλοι ψηλοί και γυμνασμένοι και άλλοι χοντροί και χορτασμένοι… Μήπως έχεις μια τάση να κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση και να μένεις μοναχά εκεί; Όχι, καλά κανείς και θες δίπλα σου έναν παίδαρο, που νοιάζεται για τον εαυτό του και για το σώμα του, μα μην ζητάς μονάχα αυτό… Ο παίδαρος θα πρέπει να είναι πρώτα παίδαρος στην συμπεριφορά και μετά σε όλα τα άλλα!
  1. Σε παίρνει από κάτω.
Σε παίρνει από κάτω και κλείνεσαι στον εαυτό σου δημιουργώντας ένα αρκετά αρνητικό πεδίο γύρω σου.Έτσι σταματάς να προσπαθείς.. Θα έρθει όταν δεν θα το περιμένεις, θα έρθει όταν θα είσαι πραγματικά έτοιμη.
  1. Έχεις τον μαλακό-μαγνήτη.
Είναι ένας μαγνήτης που όλες ξέρουμε πως υπάρχει ακόμα και όταν δεν τον βλέπουμε. Προσελκύουμε τα λάθος άτομα.. δηλαδή άτομα που ψάχνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλουμε εμείς… Ναι, μπορείς να τον απομαγνητίσεις… Προσωπικά σταμάτησα να επιλέγω εγώ και άφησα στον άνδρα αυτήν την πρωτοβουλία.
  1. Θέλεις να είσαι single!
Ο ένας σου ξινίζει και ο άλλος σου βρωμάει.. Τα βράδια βγαίνεις με τις φίλες σου, και οι φίλες σου είναι το παν για εσένα. Η καθημερινή σου ρουτίνα δεν αλλάζει για κανέναν άντρα που τολμάει να σου ζητήσει ραντεβού την ώρα της γιόγκα!! Χμ.. Κάπου εδώ νομίζω πως ήρθε η στιγμή να σταματήσεις τα παράπονα του τύπου «εμένα η ζωή με θέλει μόνη» γιατί δεν είναι η ζωή μα εσύ η ίδια…
Τελικά το εάν είμαστε single ή όχι δεν έχει και τόσο να κάνει με τους άντρες, αλλά και με εμάς τις ίδιες.Ίσως δεν είσαι έτοιμη ακόμα για μια δέσμευση, δεν είναι κακό, το να είσαι ελεύθερη είναι μια εκπληκτική περίοδος να βρεις το εαυτό σου… Να τον αγαπήσεις τόσο πολύ, έτσι ώστε η επόμενη σχέση σου να τον αγαπήσει λίγο περισσότερο.. Όμως μέχρι να γίνει αυτό.. enjoy your life and be happy!

via

No comments:

Post a Comment